28 Şubat 2010 Pazar

Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı



Merhabalar.
Kütahya Hava Er Eğitim Tugayında kutsal vatani görevini yapmakta olan Nişanlım Erman GÜLEÇ; yemin törenine gittiğimiz 19 Şubat günü de tarafımdan görüldüğü üzre son derece sorunsuz bir askerlik geçirmektedir. Daha gideli 1,5 ay oldu. Dönüşünü büyük bir özlem ile beklemekteyim.

Evladını sevdiğini arkadaşını oraya askere gönderecekler ya da göndermişler için şunu çok rahat söyleyebilirim ki, çok anlayışlı komutanları çavuşları ve arkadaşları olacak. Yemekler bir harika. sivilde yemedikleri menüleri bulabilecekler. Yatakhaneleri sıcak güvenli ve huzurlu. Askeri eğitimler öyle eskisi gibi zor falan da değil. Güvenle gözünüz arkada kalmadan teslim edebilirsiniz evladınızı,eşinizi sevdiğinizi arkadaşınızı.

Birlik temiz tertipli düzenli ve saygın. Elbette orası Şerefli Türk Askerinin yeri, başka şekilde olması beklenemez. Gençler orada kendilerini bulacak sivildeki hayatının meğer ne boş olduğunu öğrenecekler.Çünkü erken kalkılacak yataklar toplanacak yardımlaşma ve dayanışmayı öğrenecekler. İnanın mükemmel bir yer! 

Allah ordumuzu milletimizi, düşmanlarına galip getirsin!!!

Kütahya küçük ve çok bakımsız bir şehir fakat askerlerimiz aradığı tüm araç gereçi çarşıdan edinebilir. Hatıra fotografı için doğru düzgün hiçbir park bahçe alan yok.Hediyelik falan da alamazsınız zira ben izmirliyim ve izmirde çok daha güzel çiniler porselenler vardır :D Biz gittiğimizde İskender lokantasında yemek yemiştik hakketen etleri çok güzel leziz, yemeğinizi orada güvenle yiyebilirsiniz. 

Otel seçiminiz Erbaylar olmasın;3 yıldız olmasına rağmen pis ve bakımsız. Hotaş otel 2 yıldız ve çok temiz modern bir otel üstelik fiyatı da uygun.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder